Padec in potem?

6.09.2012

Padeš. OK. In kaj potem?

Padeš in se pobereš. Kao. Kaj pa, če padeš in najprej pomečkaš vse okoli sebe, se poškoduješ in ob tem še kake ostale? Ne vem….Ženo? Otroke? Kaj, če je padec bolj kot ne psihološki? Da sem padel (končno) na pokrov, kateri moajda še prekriva vse nepovedane in vse povedane, a nerazčiščene ’stvari’?

In končno se je potrebno zdraviti,  a hkrati tudi zazčiščevati sam s seboj….ja, in pa tudi s svojimi najbližjimi. Starši, svojimi otroci in najpomembneje, s svojo zivljensko sopotnico. Ja. Se strinjam.

Amapk,  a samo jaz? Je res vse samo na meni? Glede na slišano sem jaz eden štirih problemov. Štirih? Ja, mislim da je najhujši. tudi najstarejši. Torej, obstaja a ni fucking edini….

I neet 2 see a therapist. Soon, majkemi.

Ps.

Starš (mati) mi je po pogovoru sama takoj rekla, da lahko KADARKOLI računam na to,  da se v primeru potrebe njune prisotnosti pri mojih  morebitnih seansah pojavita,  samo rečem naj. Soproga mi ni. Se načeloma kar opira.

Change is inevitable, I  guess.

  • Share/Bookmark

Zapisano pod: Vsakdan. Tagi: .Komentiraj

Obvezno

Obvezno, skrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pusti trackback na to objavo  |  Naročite se na komentarje preko RSS vira


Zadnje objave

Arhiv